Britt-Marie Persson
Åsvägen80, 836 95 Ås
Jämtland
063-380 08 el . 073-18 12 770
be.free@resanterapi.com


 Vad är RESAN-terapi ?

RESAN-terapi är en djup samtalsterapi, som består av en guidad visualisering i ditt inre, där du kan hitta och lösa upp grundorsakerna till dina emotionella, fysiska och psykiska problem ända ner på cellnivå, så att du blir fri ifrån deras negativa inverkan på ditt liv. Flera klienter har sagt att det är som att "rensa hårddisken" och en sa, att det finns så mycket "skit" sparat på dolda filer, som påverkar oss undermedvetet och att Resanterapi verkligen kommer åt det och kan rensa ut det.
(Läs gärna också mer i boken "Molecules of Emotion" av nobelprisnominerade Candace Pert)

RESAN-terapi innehåller många olika processer varav 2 är beskrivna i RESAN-boken, och som man själv kan prova för enklare besvär. En auktoriserad/ackediterad terapeut har många fler processer och "redskap" att använda (se mer under fliken "olika Resor/utbildning").

Processerna bygger bl.a. på kognitiva metoder, NLP, coaching och naturligtvis Brandon Bays egna erfarenheter. RESAN-terapin utvecklas hela tiden med nya "redskap", för att kunna lösa alla hinder och blockeringar, som du kan tänkas ha. Därför är det viktigt om du vet, att du bär på svåra problem i ditt liv, att du går till en auktoriserad/ ackrediterad RESAN-terapeut, som för att behålla sin ackreditering varje år måste uppdatera sig och vart tredje år på nytt genomgå ackrediteringsveckan.

Det är också många terapeuter, som fördjupar sig själv mer i de ingående metoderna, för att ytterliggare utöka sin "redskapsbank". Så har jag själv utökat min "redskapsbank" med NLP, Timeline, Livscoaching, EFT, Quantum touch healing och regndroppsteknik. Dessa tekniker stödjer också läkningen och minimerar antalet "resor" ( se utförlig beskrivning under fliken utveckling av RESAN-terapi)

RESAN-terapi för barn och ungdomar ger väldigt goda resultat. Bl.a. har oro, blyghet och mobbning försvunnit på skolor som infört Resan och skolresultaten har avsevärt förbättrats. Barnen har blivit lugnare, vänligare, hjälpsammare hemma och bråkar mindre med sina syskon. Barn tycker processen är både rolig och lätt.

Är du förälder eller jobbar i skolan, och har barn som mår dåligt, och vill prova RESAN-terapi för barn, hör av dig, så kan vi pratas vid.

I Sydafrika planerar utbildnings-ministeriet att RESAN för barn skall ingå i läroplanen, beroende på de fantastiska resultat man fått.

Känner du att det här är något för dig, är du välkommen att kontakta mina kolleger . Se under Aktuellt