Britt-Marie Persson
Åsvägen 80, 836 95 Ås
Jämtland

 063-380 08 el . 073-18 12 770
be.free@resanterapi.com

Vem jag är...

Jag heter Britt-Marie Persson, bor i Ås, har 4 utflugna barn, och är auktoriserad och ackrediterad RESAN-terapeut, utbildad av Brandon Bays 2004-05. Jag var den första i Jämtlands län, men under hösten 2007 blev vi 4 st ackriditerade Resanterapeuter. De övriga är Britt-Marie (Bittis) Johansson, Helen Ahlström och Linnea Ljungberg.

Jag är gymnastik- och idrottslärare från början, har sedan läst psykologi, biologi, ekoteknik, ekosofi, religion på universitetet samt olika kurser i alternativ medicin.

Jag har hållit på med olika alternativa behandlings-former och varit intresserad av andlig utveckling under 30 år, samtidigt, som jag delvis varit lärare på bl.a. Lugnviksskolan, Wargentin och KomVux. i Östersund.

Mellan 1994 och 2005 var jag lärare på Birka Folkhögskola. i bl.a. matte, naturkunskap, psykologi, religion, friskvård och yoga.

Jag är också internationell Kundaliniyoga-, Qigong-, Meditations- och lärare, samt retreatledare.


När jag läste Brandon Bays bok RESAN kände jag, att det var det här jag ville arbeta med resten av mitt yrkesverksamma liv. Så jag bestämde mig för att gå hela utbildningen till terapeut med Brandon Bays. RESAN-terapin innefattade i princip allt jag gjort förut + lite till. Att på ett enkelt sätt, på bara några timmar, nå in till sin innersta potential och rensa ut alla blockeringar på ett betydligt snabbare, djupare och effektivare sätt, än någon annan nu existerande metod, var en fantastisk upplevelse.

Och det mest fantastiska av allt, att Resan på kort tid kan hjälpa dig befria dig från emotionella eller fysiska problem, sjukdomar eller blockeringar, som hindrat dig att leva ditt liv fullt ut, som du kanske sökt bot för under många år både genom konventionella och/eller andra alternativa metoder, men inte lyckats lösa.

Jag känner stor tacksamhet över att ha funnit processen, som kan göra livet betydligt lättare för så många.

En auktoriserad resanterapeut skräddarsyr eller designar
den process just Du behöver för att kunna bli fri från bl.a. stress, oro, ilska, skuld, rädslor, fobier, ångest, depressioner, låg självkänsla, men också diverse fysiska besvär, ovanor och vardagsproblem, men också om du "bara" vill få bättre förståelse för ditt liv eller nå din innersta potential.

Nu 2013 har jag dock fått många "nya strängar på min lyra" och håller mest på med essentiella oljor, Hoóponopono och andlig utveckling och har pensionerat mig från Resan, så du får använda mina kolleger i stället om du vill prova en Resanterapi, som jag fortfarande rekommenderar. Se under aktuellt

 

Brandon och jag på Advanced No Ego i London 2006